Ücretsiz Online Country Müzik Radyo İstasyonları

17.02.2014 12:21
Kutsal Aile Tapınak 05:00 Pazar 6 Ekim 2013 tarihinde Elaine Peacock tarafından bir konser ev sahipliği yapacak . Elaine şarkıcı ve söz yazarı ödüllü bir . O ülke gospel manevi şarkıcılık kendi stil getiriyor. Akşamgüzel ortam güneş ve müzik Elaine harika bir hediye ile muhteşem olacağa benziyor . Bir resepsiyonkonser takip edecek . Tüm özgür irade bağışlarShrine desteklemek için gidin . Tapınak almak için, 432 çıkmak için - I 80 almak Pflug Rd Highway 31 South gidin . , Sağa dönün ve 1 mil gitmek . Daha fazla bilgi için 402-332-4565 arayın.
 
Colorado Springs bölgesinde çeşitli yerlerinde 25 - Çalışma Noel Çocuk , Samaritan Çanta proje , hediye dolu ayakkabı kutuları 18 Kasım toplama olacak . Küçük oyuncaklar , okul gereçleri, sert şeker ve hijyen öğeleri ile bir ayakkabı kutusunu doldurarak bir zarar çocuğun hayatını etkileyebilir ediniz. Her çocuk , çoğu alanlarda , bir takip müritlik programına kayıt için bir fırsat kendi dilinde bir İncil kitapçık alır ve . Ayrıntılar içinweb sitesine bakınız veya 800-353-5949 arayın. Yukarıdaki ses akışı ( ler ) test geçirmekte olan ve sadece zaman zaman çalışmayabilir unutmayın . Erişim nedeniyle bağlanan dinleyicilerinsayısına şiddetli hava olayları sırasında sınırlı olabilir .
 
Marian Evi Soup Kitchen sığır ürünlerinin , özellikle hamburger ihtiyacı var . Şu anda onlar da düşük olduğu için , normal tedarik zinciri boyunca onun ürünü alamıyor . Soup Kitchençalışan özürlü , yaşlı , fakir ve evsiz insanlar için 600'den fazla yemek çoğu gün hizmet vermektedir . Yaz aylarında ,günlük yemek artaröğretim yılı boyunca ücretsiz veya indirimli öğle yemeklerini temin anlamlı olarak birçok okul için Marian House gelip çocuklu ailelerinsayısı kapalıdır . Size herhangi bir yardım çok mutluluk duyacağız .
 
Matthew Smith & Indelible Grace ile müzik bir gece için bize katılın . Matthew Smith asırlık ilahi metinlere yepyeni müzik yazar Nashville merkezli şarkıcı - söz yazarı. O iş mezhepsel hatları üzerinden beğeni çekti vedünyadaki kiliselerde kullanılanIndelible Grace topluluğun kurucu üyesidir . Bir üniversite bakanlık doğan ,reimagined ilahiler modern müzikal yaklaşımı isteyenler ile geleneği onurlandırmak isteyen büyük , katılan insanlara hem üniversite öğrencileri vekilise arasında geniş kabul görmüştür .
 
Ben Onlar mıyım ile Kutless konser yaşıyor . Biletler GA için 13 $ ve VIP için 35 $ vardır . İnanç Topluluğu Kilisesi , Vine ve Şubeler Kitabevi , itickets.com ve Bağlı Müzik Bakanlıklar ( connectedmusicministries.org ) satılan biletleri . Kırmızı - başlı kadınlar genellikle ateşli ve tehlikeli olarak algılanmaktadır. Ama erkek meslektaşlarıyla farklı önyargıları ile ilişkili - onlar , budala zayıf ve belki biraz ağır konum. Dünyada insanlar kırmızı saçlı olanlar yargıç neden Scott Harris , yönetmeni " Being Zencefil , " Anne ve Margaret Daniel , kırmızı başkanlarıtoplumsal tarihinin uzmanlaşmışHuffington Post için bir profesör ve blogger , tartışmak .
 
Soğuk Springs Harley Davidson Middle Tennessee Boxer Kurtarma için bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor Tanışma ve karşılama , Boksörler ve Bisikletleri çağırdı. Olay 10:00-02:00 arası, cumartesi 22 Haziran yapılacaktır . Biz canlı müzik ile birlikteolay orada Middle TN uyarlanamıyor boksörler bazı olacaktır . New Life Baptist Kilisesi 1 yıllık topluluk blok partide aileler için yaz eğlenceli . Koyu Waters , Gaylen Tayfası, ve diğer yerel Hıristiyan sanatçıların yer canlı müzik için bize katılın . Ücretsiz yiyecek ve imtiyazlar sağlanacak ve şişme oyunlar vegenç olanları eğlendirmek için hazır olacaktır . Herkes bu aile dostu etkinliğe açığız .
 
Arden , Fair Oaks ve Roseville Yogurtlands Tut Topluluğu Gıda Bankaları Yogurtland'e için Sürücüler Kasımayı boyuncaSacramento Bölgesi genelinde topluluk gıda bankaları Gıda Sürücüler yapacak miyim . Gıda sürücüler 2381 Fair Oaks Blvd bulunanArden yerde yapılacaktır . , 5335 Sunrise Blvd'dekiFair Oaks konum . Ve 3988 Douglas Blvd'deki Yogurtland Roseville . Kutular ve paketlenmiş ürünlerArden yerde toplananRoseville deposundanSacramento Gıda Bankası ve Aile Hizmetleri ,Fair Oaks deposundanOrangevale Gıda Bankası vePlacer Gıda Bankası bağışlanacak .