Radio Free Europe

17.02.2014 12:24
First Christian Church sing -alongColorado Springs Chorale gelenChamber Singers , Kimberley Schulz yönettiği ve dizeleri , trompet , organ ve klavsen eşliğinde liderliğindeki bir Mesih sunuyor . Program resitatifi , aryalar ve büyük koroları gibiMesih'in her üç bölümden numaraları yer alacak . Orada mevcut puanları sınırlı sayıda olabilir, bu nedenle eğer varsa puanınızı getirecektir . Gelin ve Georg Frederic Händel'in bu muhteşem müzik şarkı , ya da sadece bu şarkı ile çevrili olmanın keyfini tarafındanAdvent sezonu başlar . Bir özgür irade sunan alınacaktır . Programa dahil edilecekseçimleri listesi için dışarı - konser - serisi edin .
 
Historic Downtown Papillion İş Birliği 09:00-13:00 itibaren 19 Ekim tarihinde ilk kez yıllık Güz Festivali'ne ev sahipliği yapacak . İnsanlarınYarışmaya ( zaten oyulmuş ) kabaklar getirebilir Oyma Kabak Yarışması var planlıyoruz . AyrıcaPapillion İtfaiye jüri olacak , çocuklar için bir kostüm yarışması olacak . Kajoma en Moda Show koyarak olacak . Papillion sadece inşa ve bu yıl açılan1st Street Plaza'da dışında canlı müzik olacak . TriPointe Kahvehane Sıcak Caramel Apple Cider içecekler, yanı sıra kahve, soda ve su satış olacak . Herhangi bir soru ile 402-650-6806 Chris'i diyoruz .
 
28 dilde Radio Free Europe / Radio Liberty yayınları . Bizim programların çoğu bizim yayın alanıülkelerdeki yerel radyo istasyonları FM ve orta dalga frekansları mevcuttur . Eğerinternet üzerinde programları dinlerken sorun yaşıyorsanız , teknik yardım belgesi Atlanta çağdaş ilham gospel dinlemek sakinleri veDonnie McClurkin Show,Yolanda Adams Morning Show , veJames Fortune Show'da yanı sıra DJ'ler Darlene gibi programları lütfen okuyun yerel . McCoy ve KD Bowe Şimdi bizekalan Övgü aracılığıyla canlı BlackPlanet Radio 102.9 ' s istasyonunu dinleyebilirsiniz .
 
YENİLGİ DİYABET TRAIL RUN 5K ve Juvenil Diyabet Araştırma destek 1 Mile Fun Run & Sat tarihinde yapılacaktır . , 19 Ekim , Söğüt Gölü Rekreasyon Alanı , 2725 Easton Tr de . , Woodbine , IA . ? 11:00 & Ara - 24 - 18:00 yanlış önceliklertuzaklar keşfetmekWashington Aile featuring 1940 Noel Radio Show ? Olay = 23134 Müzikal Dram 22 Ara daha fazla bilgi için, Kayıt Online 10:00 Visit directed_target_id = 0 'de başlayacak . Facebook hesabınız ile giriş yaparak hızla Ülke Taste Noel Kayıtgerçek anlamını bu mizahi hatırlatma keyfini gel. Bu sadece güvenli olduğunu ve hiçbir şifre hatırlamak !
 
Michael Savage KSEV üzerinde öğleden taşındı. " Bu radyo tarihinin en büyük shakeup olduğunu ! " Savage o öğleden sonraları için doğduğunu söylüyor . Ve , o 4 den sınırları , dili ve kültürünün yanı sıra weekdays.In 5 deKSEV mikrofonların devralan , Savage bazı haber , görüş ve reviews.The Savage Nation karışacaktır . KSEV tarihinde 04:00 hafta içi öğleden sonraları. Michael Savage zaman duymak için buraya tıklayın ! Ben Onlar mıyım ile Kutless konser yaşıyor . Biletler GA için 13 $ ve VIP için 35 $ vardır . Biletler müjdeleyici Kilisesi , Cross Point Kitabevi , itickets.com ve Bağlı Müzik Bakanlıklar