Hıristiyan Müzik , 104.1Balık Portland , Ücretsiz Online Radyo İstasyonu dinleyin

17.02.2014 12:13
Colorado Springs bölgesinde çeşitli yerlerinde 25 - Çalışma Noel Çocuk , Samaritan Çanta proje , hediye dolu ayakkabı kutuları 18 Kasım toplama olacak . Küçük oyuncaklar , okul gereçleri, sert şeker ve hijyen öğeleri ile bir ayakkabı kutusunu doldurarak bir zarar çocuğun hayatını etkileyebilir ediniz. Her çocuk , çoğu alanlarda , bir takip müritlik programına kayıt için bir fırsat kendi dilinde bir İncil kitapçık alır ve . Ayrıntılar içinweb sitesine bakınız veya 800-353-5949 arayın. Yukarıdaki ses akışı ( ler ) test geçirmekte olan ve sadece zaman zaman çalışmayabilir unutmayın . Erişim nedeniyle bağlanan dinleyicilerinsayısına şiddetli hava olayları sırasında sınırlı olabilir .
 
Büyük ekranda izlemek Elf Gelin veSalvation Army Corps North destekler . Tüm gelirleri bizim Red Kettle Noel Kampanyası doğru gidin . Eğer Elf izlemek gibikapıda A 2 $ bağış ailenizle birlikte patlamış mısır ve büyük bir zaman bir çanta alır . Birlikte Noel kutlaması gibi genç insanlar tarafından yönetilen bir eğlence dolu çocuk ibadet deneyiminin keyfini çıkarın . Gençlik Alive Yaratıcı Bakanlıklar katılımcılar medya teknolojisi , dans , şarkı , ve kukla aracılığıyla Noelhikayesini sunacak . Tüm Ücretsiz !
 
Paradise Skate @ 4 Cuma Gospel Sanatçısı Gecesi . O canlı performans olarak yerel Bay Area kayıt sanatçı Alex " God'schild tanışın . 10 $ ilgilenen Kabul Gospel Sanatçı bize ve2014 olay Takvim almak artık Paradise Skate 1201 W. 10th Street Antioch , CA 94509 yakınındaki Golgota Hıristiyan Okulu ve Okul Öncesi Bugünü , çobanların bir bant fuar alanı ; Bir Çocuk Noel Musicaltarafından özel bir performans ile calvary Hıristiyan Okulu Konser Bant . Bu Ücretsiz Aile Olay bize Çarşamba, Aralık 18, 2013 katılın.
 
Bizim akışı dinleyin için ADOBE FLASH bilgisayarınızda yüklü olması gerekir . Sisteminizde Adobe Flash yüklemek için burayı tıklayınız . Fountain Sanat Merkezi'nin 2 yıllık Baba Kızı Dans ! 3-14 yaş Dans, Dans Dersi, Ana Craft, ev yapımı Refreshments , Anılar ve daha fazla atın ! 35 $ ​​başına çift ( her ek kızı 15 $ ) Babalar , Grandads , büyük kardeşler ( 18 yaşından büyük) ve amcaları ( vb ) are welcome ! Www.fountainartscenter.com bugün online kayıt veya lisans sorunları nedeniyle ve Exhorbitant masrafları biz edilmez henüz bakla döküm doğrudan FAC diyoruz . Ancak, daha sonra dinleyebilirsiniz böylece akış kaydedicileri kullanmak için ücretsizdir . Bizyardım bölümünde aşağıda birkaç listeledik .
 
IPhone içinKamu Radyo uygulaması sayesinde Iowa Kamu Radyosu dinleyebilirsiniz . Bu uygulama sadece Apple platformlarda kullanılabilir . App indirmek için ,Apple App Store'a gidin . Eğer işyeriWEVL akışı bağlanmak yapamıyorsanızonline stream dinlerken sizi engelleyen güvenlik duvarı kısıtlamalar varsa , öğrenmek lütfen . Eğer güvenlik duvarı ayarları, çevrimiçi dinlemek için bilgisayar servis personeli tarafından değiştirilebilir olması gerekebilir . Evde iseniz , yüklediğiniz güvenlik duvarı güvenlikayarlarını kontrol edin .