Canlı Yardım dinle

17.02.2014 12:22
Willet ÜCRETSİZ konser için 520 W. Lincoln St Papillion , NE Trinity Lutheran Kilisesi geliyor . Onlar Allah için gerçek bir tutku ile üç şaşırtıcı , ruh dolu kardeşlerin yapılan müthiş bir Hıristiyan grup vardır . Ibadet ve fantastik müzik dolu harika bir gece için bize katılın . Broadway United Methodist Kilisesi 19:00 5 ila 28 Ağustos 2013 tarihinde kendi 8 yıllık Blok Partisi düzenleyecek. Ücretsiz yiyecek , ücretsiz müzik, ücretsiz oyunlar, sevişme hayvanat bahçesi , sıçrama evler , ücretsiz kan basıncı kontrolü , ve çok çok daha fazla olacaktır .
 
Toplum veren açık bir akşam davet edilir ! Blair First Christian KilisesiÖvgü ve İbadet Ekibi * bizim toplumda başkalarının yararına tasarlanmış çeşitli istasyonlarapark hakkında taşımak için bir zaman tarafından sağlanan * Canlı müzik konseri * Blair Yusuf'un Coat bağış öğeleri getir * sevincini yaşayın İsa'nın doğum bize verir gibi Hıristiyan aşık " vermek " . Hayat acıyor , alışkanlıkları ve hang - up için gerçek bir umut ! Kutlamak KURTARMA hayatımızda Allah'ın şifa gücünü getiren Matta 5 İsa'nın öğretime dayalı bir Mesih merkezli bir kurtarma programıdır . Perşembe geceleri haftalık karşılamaktadır.
 
Kbps Yetişkin Çağdaş WPGC Washington DC WebPlayer RnB / HipHop WPLJ New York New York 37 Kbps Hot Adult Contemporary WPPZ - Övgü 103.9 Philadelphia Pennsylvania 32 Kbps Gospel WPRB Princeton New Jersey 256 Kbps Eklektik WPTE - 94.9Nokta Norfolk Virginia 64 Kbps Hot Adult Contemporary WPUR - kedi Ülke 107.3 Atlantic City New Jersey 64 Kbps Ülke WPXY - 98PXY Rochester New York 64 Kbps Top 40 WPYA - 93.7 Bob FM Norfolk Virginia 48 Kbps Adult WQKL Hits - 107one Ann Arbor Michigan WebPlayer
 
28 dilde Radio Free Europe / Radio Liberty yayınları . Bizim programların çoğu bizim yayın alanıülkelerdeki yerel radyo istasyonları FM ve orta dalga frekansları mevcuttur . Eğerinternet üzerinde programları dinlerken sorun yaşıyorsanız , teknik yardım belgesi Atlanta çağdaş ilham gospel dinlemek sakinleri veDonnie McClurkin Show,Yolanda Adams Morning Show , veJames Fortune Show'da yanı sıra DJ'ler Darlene gibi programları lütfen okuyun yerel . McCoy ve KD Bowe Şimdi bizekalan Övgü aracılığıyla canlı BlackPlanet Radio 102.9 ' s istasyonunu dinleyebilirsiniz .
 
Paradise Skate @ 4 Cuma Gospel Sanatçısı Gecesi . O canlı performans olarak yerel Bay Area kayıt sanatçı Alex " God'schild tanışın . 10 $ ilgilenen Kabul Gospel Sanatçı bize ve2014 olay Takvim almak artık Paradise Skate 1201 W. 10th Street Antioch , CA 94509 yakınındaki Golgota Hıristiyan Okulu ve Okul Öncesi Bugünü , çobanların bir bant fuar alanı ; Bir Çocuk Noel Musicaltarafından özel bir performans ile calvary Hıristiyan Okulu Konser Bant . Bu Ücretsiz Aile Olay bize Çarşamba, Aralık 18, 2013 katılın.
 
08:00-16:00 dan 11 Mayıs tarihinde Milwaukie Lutheran Kilisesi Massive Garage Sale . Hasılatı bu yaz Porto RikoMLC Gençlik Grubu'nun misyon gezisi desteklemek için gidecek . Gelin ve hazineleri bulmak ! Milwaukie Lutheran Kilisesi 3810 SE Lake Road , Milwaukie , Oregon 97222 NebraskaSadece Drum Corps Uluslararası gösterisi . Gösteri Millard Güney Lisesikampüsünde Buell Stadı'nda olacak . Bu büyük bir aile olaydır. Müzik spor haline görmek gel. BiletlerMillard Güney Müzik Bölümü ve sevdiğiniz Kolordu destek gel artık satışa sunulmuştur.
 
20:00 kadar 17:00 dan 15 Aralık tarihinde yıllık Canlı Nativity için BRENTHAVEN Kilisesi katılın. Hepimiz için sıcak içecek ve yiyecek sunan , yanı sıra bu Noel Sezon içingerçek nedeni , bir çok gerçek bir resim temin edilecektir . Hiçbir ücret , ama biz gerek bizim yerel topluluk için bozulmayan gıda ve kişisel bakım ürün toplama olacak . Yerel " Dönüştürülmüş " İncil Kulübü yerel kilise gençlik liderleri tarafından müzik ve mesajları içeren ,Merkezi Yüksek Okulu Sahne Sanatları Tiyatrosu ( 3111 Center Ln , antilop ) 20 Şubat ve 21 ( 6 - 08:00 ) bir " 2014s Başlama olay " ev sahipliği yapacak .